HTML

Érted már?

Friss topikok

Bándy Kata eltűnése és halála

2012.07.12. 14:10 Zigomer Trubahin

Több ezer ember tűnik el minden évben Magyarországon, és mintegy 150 embert gyilkolnak meg évente. Ezeknek csak egy nagyon kis része csinos és fiatal.

Ekszvájzed hozzászólásainak hatására kiegészítem a gondolatot: a Bándy Kata halála miatt érzett közfelháborodásban a legnagyobb szerepet tehát nem az elkövető cigány volta, a gyilkosság brutalitása stb. játszotta, hanem az, hogy az áldozat szép volt, és így jó alapanyagot szolgáltatott a média celebgyártó gépezete számára. A róla megjelent cikközön kiváltó okai között az együttérzésnek vagy a kegyeletnek vagy akár a brutalitás miatti felháborodásnak ehhez képest - a szépséghez képest - elenyésző szerepe volt. Ez rossz dolog.

6 komment

Címkék: cigány gyilkosság eltűnés bándy kata

A bejegyzés trackback címe:

https://ertedmar.blog.hu/api/trackback/id/tr14648571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.16. 09:49:07

Hmm, ha jól értelmezem, ez (is) egy olyan "szabadgondolkodói" és "haladó szellemű" kísérlet lett volna, ami a lehető legaljasabban próbálja felmenteni a szerencsétlen lányt megbecstelenítő és megölő tudjukmiféle "magyar állampolgárokat"

S inkább őt tenni felelőssé, mert az áldozatot okolni is igen szép libsi szokás mostanság, az őérte aggódókat meg kritizálni, hogy a Mari néni eltűnése miért nem érdekes ...

Remélem, el is képzelted, miket kaptál volna alább. Én semmi vagyok ahhoz képest. Hát jobb is, hogy a bekezdő gondolatnál tovább már a maradék emberséged megálljt parancsolt, de szerintem ezt is szedd le, ha van benned irgalom.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2012.07.16. 10:36:35

@ekszvájzed: Köszönöm kérdésed, nem vagyok libsi, jobboldali konzervatív vagyok. Egyebekben nem baj, ha nem sikerült megérteni a poszt lényegét, én sem értek sok mindent, többek között a részecskefizika standard modelljét sem, bár az kicsit bonyolultabb.

2012.07.16. 16:27:22

@Zigomer Trubahin:

Te figyu, neked az egész posztod ennyi volt ... Most mit gondoljon az, aki egy trackback alapján ide tévedt, egy vadiúj blog első tollpróbájára?

"... csinos és fiatal" és akkor mi van?

Itt elvágták? Szólj, ha valahova eldugtad a többit. Egyébiránt meg mit kéne gondolni erről jobbkonzerv térfélen? Én csak egy teljesen kiábrándult exlibsi vagyok, akinek rég tele a pucája a széllibsikkel.

Ők valahogy így állnak a témához, ill. ahhoz az utolsó végbélféregnyúlványhoz, aki megtette ezt:

azamerikaifiu.blog.hu/2012/07/16/bandy_katat_zsidok_es_vagy_ciganyok_oltek_meg?

No, ez egy (haddneminősítsemmilyen) poszt, (többnyire tök jogos) kommentekkel, ahogy kell. És tanulságos is. Figyeld csak meg. A tiéd még nem poszt, hanem csak egy komment. Poszt nélkül.

De azért új blogba első bejegyzéshez első véleménynek legalábbis én annyira rossz nem vagyok. Hozzászólamlásommal felavattalak, asszem :) Welcome ...

2012.07.16. 16:34:15

@Zigomer Trubahin:

Már persze csak akkor, ha továbbra is fenn hagyod ezeket, mert én nem állanék meg úgy az Úr előtt, hogy a legkevésbé is negligálni látszom ezt az ügyet az ilyenféleképpen is értelmezhető meglátások útján ... Mert amit mondtam, azt mondtam.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2012.07.16. 17:08:48

@ekszvájzed: Ja, hát tényleg lakonikus volt a poszt, de igazából nem számítottam rá, hogy bárki elolvassa, vagy bárkit érdekelni fog. De azért persze kösz a blog felavatását.:)

És egyáltalán nem egy platformon vagyok ezzel az agymosott, vérlibsi amerikaifiúval. Engem csak az bánt, és ezt akartam leírni, hogy azt kell sajnálni, és az emberek azt is sajnálják, akit a média feltálal nekik, a média pedig azokat tálalja fel, akik jól eladhatók, és ugye a meggyilkoltak közül is többnyire ugyanazok adhatók el jól, akik a szappanoperákban, azaz aki csinos-fiatal meg felgyújtja a képzeletet, mint ez a Bándy Kata vagy mondjuk Horák Nóra még korábban.

A média így még csak elégtételt sem ad ennek a szegény lánynak, hanem árucikké teszi az emlékét, hiszen nyilvánvalóan nem az emberi szenvedés érdekli őket ebben az ügyben, hanem az, hogy a csaj jól nézett ki, és a fényképe átváltható sok-sok kattintásra.

Ebben a témában inkább a kuruc.infót kellene követni, mert ők a két tök miatt összevert 90 éves néninek is cikksorozatot szentelnek, aki az Indexen max. egy rövidhírt érne meg (vagy annyit sem) két csöcsös és három világvégés hír között.

2012.07.16. 17:58:06

@Zigomer Trubahin:

Ebben spec. igazad van.

A lényeg viszont az, hogy a korábbi "elcelebesült" esetekkel együtt mindez már akkora vészharang próbál lenni, azzal, hogy a tömegek fülébe kong, hogy már a Marsig hallatszik ...

És mégse történik semmi, a többszörös és minden civil elmével elviselhető határon rég túllépett specifikus bűnözés hatékony megfékezése ill. visszaszorítása érdekében.

Ezért tanulságos a libernyákok vernyogása, meg hogy amiatt egy egész ország bénul meg, minden értelemben. A nyakam rá, hogy ebből is az lesz, mint Horák Nóránál: az ő nyomásukra fognak egy nyomorult retardot, és rá kenik majd az egész ügyet, a tényleges bűnös a fajta védelmében pedig eltűnik.

Ezt az index és tsai egyszerűen KÉNYTELENEK közölni, bár az egyelőre kiderültnek látszó igazság nekik sem tetszik ... Aki pedig azért kattint a szegény holtra, mert "de jó suna" (volt) az megérdemli, hogy őt is kifektessék, de akkor se őmellé ...

Azért gondold meg jól ... A figyelemfelhívás érdekében a szerencsétlen, halottas ágyán fekvő, hétesi Solymosi néni kékre-lilára vert 90 éves arcával kéne megszórni a tömegmédiát?

Azt már a kegyelet nem viselné el, és a jóérzés sem. És talán ok nélküli rémálommá változtatná az azzal szembesültek mindennapjait, beleértve öregeket és gyerekeket is.
süti beállítások módosítása