HTML

Érted már?

Friss topikok

Magyar Nemzet Online: apró kis figyelmeztetés Orbánnak

2014.09.17. 05:26 Zigomer Trubahin

Érdekes következményekkel jár az Orbán–Simicska összecsapás. A Magyar Nemzet Online-on, amióta eszemet tudom, soha nem lehetett kommentelni az Orbán Viktorról szóló cikkeket. Soha, egyetlenegyszer sem, nem volt kivétel, nem csúszott be véletlenül egy cikk, amihez írni lehetett volna, soha nem következett be malőr, egyszer, de tényleg egyszer sem történt meg az, hogy a jobbágyok a legfőbb hűbérúrról szóló írásokról véleményt mondhattak volna.

Orbán a cikk címében, kép Orbánról  az MNO-nál ez egyenlő a kommentek automatikus letiltásával, nehogy valaki rosszat mondjon már a Kárpátok Géniuszának még csak ilyen közvetett jelenlétében is, nehogy valaki felemelje a szavát a Kedves Vezető ellen, mert jaj, hová kéne akkor lenni.

Na most így volt ez mostanáig. Mint tudjuk, az újság tulajdonosa, Simicska Lajos és a világot ámulatba ejtő NER megálmodója, Orbán Viktor összevesztek. És mit tesz Isten, nemrégiben úgy esett, hogy az MNO elkezdte kommentelhetővé tenni az Orbánról szóló cikkeket. Mindegyiket, kivétel nélkül.

Tanulság most sincsen - de legalább alkalmunk nyílik elgondolkodni rajta, miféle emberek lehetnek azok, akik az ilyen utasításokat kiadják. És mifélék azok, akik végrehajtják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertedmar.blog.hu/api/trackback/id/tr446704991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása